
با استفاده از پلتفرم مانامنت میتوان جهت نظم بخشیدن به کارها، مستند سازی، زمان بندی، نظارت و برنامه ریزی امور استفاده کرد. همچنین از طریق امکانات پیشرفته این سرویس میتوان به تقسیم وظایف، ثبت تاریخچه کارهای انجام شده، تعیین سطح دسترسی و مجوزهای کاربران سیستم، دریافت گزارشات اختصاصی نظیر میزان بهره وری و عملکرد نیروهای دپارتمان های فعال در سیستم، نمایش تقویمی یا برد های اسکرامی وظایف و گفتگوی آنلاین میان اعضای تیم ها دسترسی پیدا کرد.
مانامنت به عنوان یک محصول دانش بنیان از جامع ترین و چابک ترین سرویس های اینترنتی با هدف مدیریت پروژه و افزایش بهره وری نیروی انسانی می باشد. این بستر با بهره گیری از فناوری ابری ( Cloud Tech) محدودیت زمانی و مکانی را برای مدیریت نیروی انسانی و برنامه ریزی امور تیمی رفع می کند.
تنوع در کاربری این سرویس موجب شده است تا طیف وسیعی از نیازهای کاربران از جمله حفظ چابکی تیم های عملیاتی، فراهم نمودن بستر مورد نیاز جهت دورکاری و مدیریت منابع انسانی توزیع شده در سطوح مختلف کسب و کار استفاده کرد.
از مزیت های مهم این پلتفرم میتوان به سهولت در استفاده و قابلیت Drag & Drop، محیط کاربری آسان، سرعت بالای سرویس، امنیت حفظ اطلاعات از طریق پروتکل های رمزنگاری پیشرفته، در دسترس بودن بواسطه ارائه از طریق پلتفرم های مختلف (اپلیکیشن موبایل و دسکتاپ) بر روی بستر ابری، ارجاع امور و امکان اتصال به سیستم فرایند ساز پیشرفته، تعریف گردش کار، سیستم کارتابل، پیکر بندی سازمان، تعریف چارت سازمانی و عدم محدودیت در تعداد کاربران در کنار داشبورد هوشمند مدیریتی با قابلیت شخصی سازی اشاره کرد.
طرح اصلی این سیستم بر پایه اسکرام است. در واقع هر لیستی که در بوردهای مانامنت ایجاد میشود، یک مرحله از فرآیندی است که برای تبدیل یک درخواست به ارائه یک خدمت تعریف شده است. به این ترتیب هر کار پس از اتمام میتواند به مرحله اتمام کار رفته و تحویل داده شود و یا در صورت داشتن مشکل بازبینی شده و برای رفع آن به مرحله قبل بازگردد.
حذف کاغذ از امور بایگانی و دفتری، رفع محدودیتهای فضا جهت بایگانی پرونده ها و ابزار آن مانند زونکن و پوشه، کاهش خطرات و مشکلات محیطی و آتش سوزی، افزایش ضریب امنیت در نگهداری از اطلاعات و پشتیبانی از امور اداری از بارزترین ویژگی های بکار گیری اتوماسیون اداری است.
گرچه مانامنت برای سازمانهای پروژه محور کارآیی زیادی دارد، با اینحال هر فرد و یا کسب و کاری که از اهمیت مدیریت زمان آگاه است، استفاده کننده مانامنت خواهد بود. بنابراین مانامنت در افزایش اثربخشی و کارآیی طیف گستردهای از مشاغل و سازمانها کاربرد دارد.
هدف از طراحی سیستم اتوماسیون اداری مانا، تولید نرم افزاری عمومی و کاربردی برای شرکت های کوچک و متوسط است.
در هر کسب و کاری فرآیندهای مختلفی وجود دارد. در این فرآیندها انواع فرم ها و اسناد از یک شخص به شخص دیگر در حرکت است. موتور گردش فرآیند مانا، دارای ابزارهای متنوع جهت طراحی و مدیریت گردش فرم های سازمانی است که امکان طراحی فرآیندها با سطوح پیچیدگی مختلف را فراهم میکند. همچنین امکان گردش اشیاء ثابت سیستمی مانند فاکتورها، قراردادها، و … در این سیستم پیش بینی شده است.

